Geen artikelen in WinkelwagenVerder winkelen

Gratis verzending vanaf €50,-

|

NIEUW bij R&R Verlichting: B2B Portaal, voor zakelijke klanten!

Garantie & retouren

Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@renrverlichting.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Uitzonderingen retourneren


Wij hanteren bij R&R Verlichting nagenoeg geen uitzonderingen van retouren.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie

Wij geven op al onze producten bij R&R Verlichting minimaal 2 jaar garantie. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat wij alleen voor kwaliteit gaan. Er zijn echter ook producten in onze webshop waar nog een langere garantie termijn op zit. Dit kan in sommige gevallen zelf gaan tot 5 jaar garantie. Indien dit het geval is staat dat altijd bij de product omschrijving.

Heeft u toch een garantie geval, laat het ons dan weten per e-mail: Info@renrverlichting.nl of Whatsapp bericht: +31(0)297-761042

R&R Verlichting
Nijverheidsweg 46
3641 RR Mijdrecht
info@renrverlichting.nl
+31(0)85 486 83 17
KVK: 85620149

BTW nummer: NL863686217B01

Download retourformulier
ideal klarna mistercash master-card paypal

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij R&R verlichting?

Registreren

Maak in 1 minuut een account aan

whatsapp_logo